Takrenovering av plåttak i Stockholm & Södertälje

Letar du efter en riktigt bra takfirma så har du kommit rätt vi har funnits i 20 år och har 60 års samlad erfarenhet som takomläggning av plåttak och tegeltak. Vi har många nöjda kunder från Stockholm och Södertälje.

Lorab Byggnadsplåtslageri har erfarna yrkesmän med yrkesbevis som välutbildade plåtslagare och takläggare, Kontakta Andreas eller Simon så kommer vi och gör en takinspektion för att se vilka möjligheter ni har för er takrenovering i form av design, färg och material.

Plåttak är ett stilrent och klassiskt material som med fördel används för att modernisera fastighetens utseende. Som professionella plåtslagare med egen plåtverkstad har vi möjlighet att hantera både stora och små takarbeten. Ibland kan det handla om att göra inklädnader till specifika delar av taket och i andra fall är det hela takomläggningar av ert plåttak eller tegeltak.

När du som kund väljer att kontakta Lorab Byggnadsplåtslageri får du välja fritt mellan takbeklädnader i olika stilar och färger. Allt för att kunna anpassa bostaden efter dina önskemål.

Lorab Byggnadsplåtslageri är ett litet takplåtslageri men med stor erfarenhet och kunskap gällande takrenovering eller fasadrenovering vi kan tillverka det mesta i vår plåtverkstad vilket gör att vi kan mycket snabbt tillverka de specialplåtar som krävs för att göra ert tak snyggt och tätt.

Vill du ha hjälp att montera ditt plåttak oavsett om det är bandtäckning, skivtäckning eller falsat plåttak? Välkommen att kontakta oss för montering och tillverkning av ert plåttak.

Fyll i offertförfrågan så lovar vi att återkomma till dig inom 48 timmar.

Välkommen

Välkommen

Våra takläggare och plåtslagare har 60 års samlad erfarenhet av att utföra byte av plåttak och tegeltak.

När vi lägger om ett tak så garanterar vi att jobbet utförs på bästa sätt av skickliga hantverkare med yrkesbevis. Vi arbetar med de bästa takmaterialen för att kunna lämna så bra garantier till dig som kund. Kontakta oss idag för en takinspektion för att se vilka alternativ som är bäst just för ert tak. Det finns många val att göra när man byter plåttak alternativt tegeltaknefattar även takskottning och istappsröjning.

Kontakta oss om det är något du undrar över.

Eller boka en kostnadsfri takinspektion.

Kontaktuppgifter

Lorab Byggnadsplåtslageri AB

Org.nr. 556597-0059

Telefon Simon: 073-9822482

Telefon Andreas: 073-9994865
E-post: info@lorab.nu

Adress:

Kontor:
Kottestigen 83
147 43 Tumba

Verkstad

Nyköpingsvägen 70

Pershagen

151 39 Södertälje