Taksäkerhet Stockholm och Södertälje

Vi har jobbat med taksäkerhet i Stockholm och Södertälje med omnejd i 20 år, så vi kan taksäkerhetoch har förbättrat taksäkerheten i för flera hundra fastigheter och villor i Stockholm och Södertälje.

Man bör se över och uppdatera taksäkerheten på ert tak med jämna mellanrum låt oss göra en takinspektion/takbesiktning.

Det är viktigt att utrustningen är säker och funktionsduglig.

Vid en takinspektion inspekterar vi era vad er taksäkerhet består av så som takstegar, fasadstegar, livlinefästen, fallskydd, snörasskydd, plattformar och vajersystem eller behov av att komplettera er taksäkerhet. Taket är ju någons arbetsplats och er som fastighetsägares skyldighet!

Det är fastighetsägarens ansvar att det finns taksäkerhetsutrustning som gör det säkert både för yrkesmän och fastighetsägare att beträda taket.

Vid en takinspektion garanterar att ditt tak blir en trygg arbetsplats, genom att säkerställa att samtliga taksäkerhetsanordningar är i bra skick och justerar det som måste åtgärdas för att ni skall ha en godkänd taksäkerhet enligt dagens normer och krav.

Med vår erfarenhet kan vi erbjuda produktiva och kostnadseffektiva lösningar. Vi  säkerställer att du att får en både ekonomisk säker och långsiktig lösning för ditt tak.

För offertförfrågan, klicka här!

Vi monterar all typer av taksäkerhetsutrustning: så som fallskydd, livlinefästen, snörasskydd, takbryggor, skyddsräcken, takstegar, fasadstegar
Våra områden:
Stockholm, Östermalm, Norrmalm, Södermalm, Nacka, Huddinge, Salem, Södertälje, Älvsjö, Lidinge, Danderyd, Täby, Mälarhöjden, Enskede,Farsta Haninge, Tyresö m.fl

Kontakta våra takexperter för en kostnadsfri takinspektion med
åtgärdsförslag som uppfyller dagens taksäkerhetskrav enligt svenska
lagar och regler. Självklart monterar vi taksäkerhet på alla underlag
såsom tegeltak, plåttak, papptak m.m.

Boka tid för en takinspektion nu länk till offertförfrågan.

Tjänster taksäkerhet:
Takinspektioner
Takstegar
Fasadstegar
Snörasskydd
Gångbryggor, vajersystem
Skyddsräcken
Fasadstegar
Vi monterar all typ av taksäkerhet på alla takunderlag.

Välkommen att kontakta oss!