Takläggning av tegeltak i Danderyd

Vårt företag har funnits sedan 2000 och har takläggare som är erfarna och mycket skickliga plåtslagare/takläggare vår sammanlagda yrkeskunskap är 60 år och vi har många nöjda kunder. Vi lämnar fullständiga offerter och bra garantier.

Skall du lägga om ditt tegeltak ring och prata med Simon & Andreas som är riktiga plåtslagare/takläggare med lång erfarenhet av tegeltaksomläggningar hur och vilka möjligheter ni har gällande er omläggning av ert tegeltak

Beställ en kostnadsfri taköversyn med kostnadsfri offert.

Vi har renoverat hundratals tak i norra Stockholm och har många nöjda kunder från Stockholm,  Danderyd ,Djursholm, Lidinge, Täby, Enebyberg, Åkersberga, Vallentuna  bl.a.

När det gäller takarbeten i Danderyd så utför vi takreparationer och omläggning av av tegeltak,betongtak, plåttak med bandtäckning falsat plåttak m.m..
Vi utför även övriga takarbeten som taksäkerhet, takskottning, taktvätt och byte av hängrännor och stuprör.

Vi experter på taksäkerhet och fr.o.m 2015 är det nya krav på taksäkerhet enligt Plan och bygglagen samt arbetsmiljölagen.

Kontakta oss så gör vi en besiktning och lämnar offert på åtgärdersplan för att säkerställa Er taksäkerhet.

Gällande taksäkerhet så hör med oss gällande vilken utruststning som passar ert tak bäst i form av takstegar, fasadstegar, gångbryggor snörasskydd m.m.

Genom att vi har våran egna plåtverkstad kan vi hålla korta ledtider på våra takarbeten då vi lätt tillverkar de plåtar som behövs för vårt takprojekt.

Anlitar du oss garanterar vi att takrenoveringen utförs av specialister som utför plåtarbeten och takarbeten som är i toppklass. Med vår egna plåtverkstad kan vi mycket lätt tillverka de plåtdetaljer som krävs för att göra ert tak tätt och snyggt och helt enligt era önskemål.

Välkommen att fylla i offertförfrågan så återkomma till er inom 48 timmar.