Tegeltak på lidingö

Tegeltak på Lidingö med takkupor

Takläggning i mässing

Takrenovering av tegeltak på Lidingö

Vårt företag jobbat med takarbeten på Lidingö sedan 2000 och har erfarna och mycket skickliga plåtslagare/takläggare vår sammanlagda yrkeskunskap är 60 år och många nöjda kunder från Lidingö. Vi lämnar fullständiga offerter och bra skriftliga garantier.

Vi har vår egna kompletta plåtverkstad vilket gör att vi kan tillverka de plåtdetaljer som krävs för att göra er takrenovering snygg, tät vilket och bekymmersfritt i många år framöver. När du skall lägga om ditt tegeltak ring och prata med Simon & Andreas som är riktiga plåtslagare/takläggare med lång erfarenhet av tegeltaksomläggningar.

Vi utför detta gällande tegeltak:

Renovering av tegeltak och betongtak

Omläggning av tegeltak och betongtak

Taktvätt av tegeltak

Takbesiktning/takinspektion

Taksäkerhet

Takskottning

Simon och Andreas hjälper er gärna i ert val av takmaterial färg och design för er takomläggning.

Beställ en kostnadsfri taköversyn med kostnadsfri offert.

Vi experter på taksäkerhet och fr.o.m 2015 är det nya krav på taksäkerhet enligt Plan och bygglagen samt arbetsmiljölagen.

Gällande taksäkerhet så hör med oss gällande vilken utruststning som passar ert tak bäst i form av takstegar, fasadstegar, gångbryggor snörasskydd m.m.

Kontakta oss så gör vi en besiktning och lämnar offert på er takrenovering på Lidingö.

Anlitar du oss garanterar vi att takrenoveringen utförs av specialister som utför plåtarbeten och takarbeten som är i toppklass med vår egna plåtverkstad tillverkar vi de takplåtar ni önskar oavsett om det är i rostfritt, mässing, koppar eller plåt. Rådgör med våra takexperter vilka möjligheter som finns för er takrenovering.

Välkommen att fylla i offertförfrågan så återkomma till er inom 48 timmar.