Takläggning och takrenovering av tegeltak i Rönninge och Salem

Vårt företag jobbat med takarbeten i Rönninge och Salem sedan 2000 och har erfarna och mycket skickliga plåtslagare/takläggare vår sammanlagda yrkeskunskap är 60 år och många nöjda kunder från Salem och Rönninge. Vi lämnar fullständiga offerter och bra skriftliga garantier.

Vi har vår egna kompletta plåtverkstad i Pershagen i Södertälje vilket gör att vi kan tillverka de plåtdetaljer som krävs för att göra er takrenovering snygg, tät vilket gör att ni har ett tak som är bekymmersfritt i många år framöver. När du skall lägga om ditt tegeltak ring och prata med Simon & Andreas som är riktiga plåtslagare/takläggare med lång erfarenhet av tegeltaksomläggningar.

Vi utför detta gällande tegeltak:

Renovering av tegeltak och betongtak

Omläggning av tegeltak och betongtak

Taktvätt av tegeltak

Takbesiktning/takinspektion

Taksäkerhet

Takskottning

Simon och Andreas hjälper er gärna i ert val av takmaterial färg och design för er takomläggning

Beställ en kostnadsfri taköversyn med kostnadsfri offert.

Vi experter på taksäkerhet och fr.o.m 2015 är det nya krav på taksäkerhet enligt Plan och bygglagen samt arbetsmiljölagen.

Gällande taksäkerhet så hör med oss gällande vilken utruststning som passar ert tak bäst i form av takstegar, fasadstegar, gångbryggor snörasskydd m.m.

Kontakta oss så gör vi en besiktning och lämnar offert på er takrenovering i Södertälje.

Anlitar du oss garanterar vi att takrenoveringen utförs av specialister som utför plåtarbeten och takarbeten som är i toppklass med vår egna plåtverkstad kan vi mycket lätt tillverka de plåtdetaljer som krävs för att göra ert tak tätt,  snyggt och bekymmersfritt i många år framöver.

Välkommen att fylla i offertförfrågan så återkomma till er inom 48 timmar.

Välkommen

Välkommen

Våra takläggare och plåtslagare har 60 års samlad erfarenhet av att utföra byte av plåttak och tegeltak.

När vi lägger om ett tak så garanterar vi att jobbet utförs på bästa sätt av skickliga hantverkare med yrkesbevis. Vi arbetar med de bästa takmaterialen för att kunna lämna så bra garantier till dig som kund. Kontakta oss idag för en takinspektion för att se vilka alternativ som är bäst just för ert tak. Det finns många val att göra när man byter plåttak alternativt tegeltaknefattar även takskottning och istappsröjning.

Kontakta oss om det är något du undrar över.

Eller boka en kostnadsfri takinspektion.

Kontaktuppgifter

Lorab Byggnadsplåtslageri AB

Org.nr. 556597-0059

Telefon Simon: 073-9822482

Telefon Andreas: 073-9994865
E-post: info@lorab.nu

Adress:

Kontor:
Kottestigen 83
147 43 Tumba

Verkstad

Nyköpingsvägen 70

Pershagen

151 39 Södertälje