Takläggning av tegeltak i Stockholm

Vårt företag har funnits sedan 2000 och har erfarna och mycket skickliga plåtslagare/takläggare vår sammanlagda yrkeskunskap är 60 år och många nöjda kunder från Stockholmsområdet. Vi lämnar fullständiga offerter och bra skriftliga garantier på alla våra jobb. Vi funnits i 20 år  vilket är en trygghet för er gällande att lämnade garantier gäller även i framtiden.

När det gäller takarbeten i Stockholm så utför vi takreparationer och omläggning av av tegeltak,betongtak, plåttak med bandtäckning falsat plåttak m.m..
Vi utför även övriga takarbeten som taksäkerhet, takskottning, taktvätt och byte av hängrännor och stuprör.

Vi har vår egna kompletta plåtverkstad vilket gör att vi kan tillverka de plåtdetaljer som krävs för att göra er takrenovering snygg, tät samt utan dröjesmål. När du skall lägga om ditt tegeltak ring och prata med Simon & Andreas som är riktiga plåtslagare/takläggare med lång erfarenhet av tegeltaksomläggningar hur och vilka möjligheter ni har gällande er omläggning av ert tegeltak både gällande material, färg & design.

Beställ en kostnadsfri taköversyn med kostnadsfri offert.

Gällande taksäkerhet så hör med oss gällande vilken utruststning som passar ert tak bäst i form av takstegar, fasadstegar, gångbryggor snörasskydd m.m.

Anlitar du oss garanterar vi att takrenoveringen utförs av specialister som utför plåtarbeten och takarbeten som är i toppklass med vår egna plåtverkstad kan vi mycket lätt tillverka de plåtdetaljer som krävs för att göra ert tak tätt och snyggt samt utan dröjesmål.

Välkommen att fylla i offertförfrågan så återkomma till er inom 48 timmar.